Info om lägret

Vart åker vi?

Till Trysil i Norge! Vi kommer åka med buss från Sundstagymnasiets parkering. Vi åker skidor/snowboard i Trysilfjällen i Norge och bor i en mysig lägergård som heter Jordets samfunnshus strax norr om Trysil.

När åker vi?

Vi åker lördag den 24 februari kl 13:00 och kommer hem på onsdagsskvällen den 28 februari 2024.

Hur gammal ska man vara?

Lägret är för dig som går i sjuan och uppåt.

Vad kostar det?

Lägret kostar 3600kr. I det ingår det mat, boende, liftkort och resa.

Hur bor man?

Vi bor i Jordets samfunnshus som ligger en kort bussresa från backen. Vi sover på sköna madrasser som finns på plats. Du tar med lakan, täcke och kudde.

Behöver man vara kristen för att åka med?

Man behöver inte vara kristen för att åka med. Lägret är för alla som vill vara med. Vi lovar att både du som brukar gå i kyrkan och du som aldrig gör det annars ska känna dig helt bekväm med samlingarna.

Kan man hyra skidutrustning i Trysil?

Ja, det går bra. Du kan hyra skidutrustning på plats och du kan förhandsboka utrustning när du anmäler dig så går det smidigt när vi hämtar ut första dagen. Du får 15% rabatt på hyra när du bokar via lägret. En veckas hyra av slalomutrustning kostar strax över 600 kr med vår rabatt. Se ordinarie priser på https://www.skistar.com/sv/vara-skidorter/trysil/

Hur anmäler man sig?

Gå till fliken ”anmälan” och fyll i dina uppgifter. Du ska även betala in en anmälningsavgift på 200kr och där finns det information om hur du gör. Anmälningsavgiften dras sedan av på lägeravgiften. Vi har 50 platser att erbjuda så först till kvarn gäller!