Vart åker vi?
Till Trysil i Norge! Vi kommer åka med buss från Sundstagymnasiets parkering. Vi åker skidor/snowboard i Trysilfjällen i Norge och bor i en mysig lägergård som heter Jordets samfunnshus strax norr om Trysil.

När åker vi?
Vi åker söndag den 23 februari  kl 13:00 och kommer hem på fredagskvällen den 28 februari 2020.

Hur gammal ska man vara?
Lägret är för dig som går i sjuan och uppåt.

Vad kostar det?
Lägret kostar 3100kr.  I det ingår det mat, boende, liftkort och resa. Men du får rabatt med 200 kr för varje kompis du tar med dig på lägret.

Hur bor man?
Vi bor i Jordets samfunnshus som ligger en kort bussresa från backen. Vi sover på sköna madrasser som finns på plats. Du tar med lakan, täcke och kudde.

Behöver man vara kristen för att åka med?
Man behöver inte vara kristen för att åka med. Lägret är för alla som vill vara med. Vi lovar att både du som brukar gå i kyrkan och du som aldrig gör det annars ska känna dig helt bekväm med samlingarna.

Kan man hyra skidutrustning i Trysil?
Ja, det går bra. Du kan hyra skidutrustning på plats och du kan förhandsboka utrustning när du anmäler dig så går det smidigt när vi hämtar ut första dagen. Du får 40% rabatt på hyra när du bokar via lägret.  En veckas hyra av slalomutrustning  kostar ca 450 kr med vår rabatt. Se ordinarie priser på  https://www.skistar.com/sv/vara-skidorter/trysil/

Hur anmäler man sig?
Gå till fliken ”anmälan” och fyll i dina uppgifter. Du ska även betala in en anmälningsavgift på 200kr och där finns det information om hur du gör. Anmälningsavgiften dras sedan av på lägeravgiften. Vi har 50 platser att erbjuda så först till kvarn gäller!

KONTAKT


Pingstkyrkan Karlstad
Sofie Degeryd
070- 96 89 557
sofie.degeryd@karlstad.pingst.se