Vart åker vi?
Till Trysil i Norge! Vi kommer åka med buss från Sundstagymnasiets parkering. Vi åker skidor/snowboard i Trysilfjällen i Norge och bor i en mysig lägergård som heter Jordets samfunnshus strax norr om Trysil.

När åker vi?
Vi åker söndag den 26 februari  kl 13:00 och kommer hem på fredagskvällen den 3 mars 2023.

Hur gammal ska man vara?
Lägret är för dig som går i sjuan och uppåt.

Vad kostar det?
Lägret kostar 3900kr.  I det ingår det mat, boende, liftkort och resa. 

Hur bor man?
Vi bor i Jordets samfunnshus som ligger en kort bussresa från backen. Vi sover på sköna madrasser som finns på plats. Du tar med lakan, täcke och kudde.

Behöver man vara kristen för att åka med?
Man behöver inte vara kristen för att åka med. Lägret är för alla som vill vara med. Vi lovar att både du som brukar gå i kyrkan och du som aldrig gör det annars ska känna dig helt bekväm med samlingarna.

Kan man hyra skidutrustning i Trysil?
Ja, det går bra. Du kan hyra skidutrustning på plats och du kan förhandsboka utrustning när du anmäler dig så går det smidigt när vi hämtar ut första dagen. Du får 15% rabatt på hyra när du bokar via lägret.  En veckas hyra av slalomutrustning  kostar strax över 600  kr med vår rabatt. Se ordinarie priser på  https://www.skistar.com/sv/vara-skidorter/trysil/

Hur anmäler man sig?
Gå till fliken ”anmälan” och fyll i dina uppgifter. Du ska även betala in en anmälningsavgift på 200kr och där finns det information om hur du gör. Anmälningsavgiften dras sedan av på lägeravgiften. Vi har 50 platser att erbjuda så först till kvarn gäller!

KONTAKT

Pingstkyrkan Karlstad, Lukas Olsson, lukas.olsson@karlstad.pingst.se
Korskyrkan Karlstad, Erik Aronsson, erik@korskyrkan.com
Pingstkyrkan Kristinehamn, Viola Fahlén, viola.fahlen@gmail.com